Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%150g318kcal27g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Salaatti, jäävuori tuore94g9kcal1g0.7g0.2g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen47g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kurkku 56g6.1kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Feta Patros 200 g38g89kcal6g0.3g7.1g0g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kermaviili Ingman 10%38g45kcal1.2g1.6g3.7g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g995kcal72.6g14.8g60.4g5.8g
Valittu annoskoko469g498kcal36.3g7.4g30.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna235g249kcal18.2g3.7g15.1g1.5g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240271