Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore113g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g94g23kcal1.2g3.9g0.2g0g
Hunajameloni kuorittu 56g21kcal0.4g4.4g0.1g0.5g
Cantaloupe meloni56g11kcal0.3g2.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Viinietikka balsami8.4g3kcal0g0.1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g295kcal6.4g28.6g16g5.2g
Valittu annoskoko470g148kcal3.2g14.3g8g2.6g
Annoskoko puolitettuna235g74kcal1.6g7.2g4g1.3g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552