Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g583g1633kcal110.8g0g128.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2332g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g1749g997kcal24.5g216.9g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9380g5415kcal275.4g440.8g275.6g0.8g
Valittu annoskoko4690g2708kcal137.7g220.4g137.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna2345g1354kcal68.9g110.2g68.9g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250