Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2100g379kcal11.8g52.5g8.4g14.7g
Herkkusieni 750g119kcal15.7g2.2g2.5g11.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]300g1013kcal36g0g111g0g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9384g12148kcal259.4g187.4g1151.6g52.2g
Valittu annoskoko4692g6074kcal129.7g93.7g575.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna2346g3037kcal64.9g46.9g287.9g13.1g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412