Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g1600g2240kcal256g40g118.4g1.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Creme Bonjour 15% valkosipuli800g1440kcal54.4g30.4g120g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g704g2464kcal91.5g471.7g17.6g49.3g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g640g1600kcal108.8g0.6g128g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g920g187kcal5.5g35g2.8g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9392g15931kcal1037.4g1165.8g774g129g
Valittu annoskoko4696g7966kcal518.7g582.9g387g64.5g
Annoskoko puolitettuna2348g3983kcal259.4g291.5g193.5g32.3g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116