Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1499g600kcal7.5g179.9g3g0g
Juuressose Pirkka 500g1499g600kcal10.5g133.4g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g3g3.9kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g45g405kcal0g0g45g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g135g378kcal25.6g0g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9396g4010kcal90.2g633.6g162g1.6g
Valittu annoskoko4698g2005kcal45.1g316.8g81g0.8g
Annoskoko puolitettuna2349g1003kcal22.6g158.4g40.5g0.4g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522