Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g20g92kcal1.2g9g5.8g0.2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)12g5.4kcal0g1.3g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g10g17kcal0.7g1.6g0.8g0.1g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g254kcal4.6g28g13.8g0.6g
Valittu annoskoko47g127kcal2.3g14g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g64kcal1.2g7g3.5g0.2g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.8g14.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509