Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra25g20kcal4.3g0.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g158kcal9.2g2g12.4g0.2g
Valittu annoskoko47g79kcal4.6g1g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g40kcal2.3g0.5g3.1g0.1g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573