Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Herkkusieni, paistettu 13g13kcal0.3g0g1.2g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Metvursti kestomakkara0.6g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g84kcal4.2g1.6g6.6g0.4g
Valittu annoskoko47g42kcal2.1g0.8g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal1.1g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.7g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562