Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g10g15kcal2g0g0.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g10g4kcal0.1g0.8g0g0g
Juokseva hunaja 250g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%8.2g23kcal2.5g0g1.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese13g4.8kcal0.2g1g0g0.1g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g2.6g8.9kcal0.3g1.7g0g0.2g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g122kcal10.2g7.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko47g61kcal5.1g3.8g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal2.6g1.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g130kcal10.9g8.1g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114659