Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 6.8g2kcal0g0.4g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.1g5.9kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 8.2g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Lohisäilyke4.2g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g51kcal2.2g4.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko47g26kcal1.1g2.2g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal0.6g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.7g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718