Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g9g30kcal1.1g0g2.8g0g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Punaviini 2.7g1.9kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g19g63kcal2.5g12.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g196kcal7.8g25g6.4g3.4g
Valittu annoskoko47g98kcal3.9g12.5g3.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna24g49kcal2g6.3g1.6g0.9g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.6g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981