Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Makaroni, tumma 6g22kcal0.8g4g0.2g0.4g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7.3g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g139kcal7.6g10g7.4g1.4g
Valittu annoskoko47g70kcal3.8g5g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g35kcal1.9g2.5g1.9g0.4g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.6g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341