Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g19g25kcal3.9g0g0.9g0g
Sipulikuutiot Apetit7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Maizena maissitärkkelys2.1g7.4kcal0g1.8g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)4.7g3.8kcal0.4g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g82kcal8.8g5.2g2.6g0g
Valittu annoskoko47g41kcal4.4g2.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal2.2g1.3g0.7g0g
Arvot/100g100g87kcal9.4g5.5g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110