Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow4.7g3.7kcal0.2g0.6g0g0.1g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g56kcal3.8g4.4g2g0.6g
Valittu annoskoko47g28kcal1.9g2.2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g14kcal1g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g60kcal4g4.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278