Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 6.3g19kcal1.1g3g0.1g0.7g
Porkkana 4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 6.3g8kcal1.3g0g0.3g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g1.9g4.5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g67kcal5.4g7g1.6g1.8g
Valittu annoskoko47g34kcal2.7g3.5g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna24g17kcal1.4g1.8g0.4g0.5g
Arvot/100g100g71kcal5.7g7.4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346