Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Kuohukerma (Ingman)16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g253kcal11.2g1.2g22.6g0g
Valittu annoskoko47g127kcal5.6g0.6g11.3g0g
Annoskoko puolitettuna24g63kcal2.8g0.3g5.7g0g
Arvot/100g100g270kcal11.9g1.3g24.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296