Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti 7.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus3.9g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kesäkurpitsa35g6kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g34kcal0.4g2.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko47g17kcal0.2g1.3g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g8kcal0.1g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g36kcal0.4g2.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116281