Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g14g2.8kcal0g0.6g0g0g
Puna-ahven savustettu 25g28kcal4.1g0g1.2g0g
Soijakastike 7g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.2g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g88kcal9.6g3.4g3.8g0.2g
Valittu annoskoko47g44kcal4.8g1.7g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal2.4g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.6g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271