Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki7.1g6.3kcal1.1g0.2g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g81kcal5.4g6.2g3.4g1g
Valittu annoskoko47g40kcal2.7g3.1g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal1.4g1.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g85kcal5.7g6.6g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470