Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g7g7kcal1.3g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.7g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g36kcal4.2g0.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko47g18kcal2.1g0.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal1.1g0.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852