Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta8.3g30kcal1.1g5.8g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g17g5.8kcal0g1.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g203kcal4g31.6g6.6g1.2g
Valittu annoskoko47g102kcal2g15.8g3.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g51kcal1g7.9g1.7g0.3g
Arvot/100g100g215kcal4.2g33.4g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210