Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 19g5.3kcal0.2g0.8g0g0.4g
Sianliha keskiarvo 14g31kcal2.6g0g2.3g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7g27kcal0.1g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g142kcal5.8g2.8g11.6g1.2g
Valittu annoskoko47g71kcal2.9g1.4g5.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g35kcal1.5g0.7g2.9g0.3g
Arvot/100g100g150kcal6.1g3g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824