Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Liivatelehti, gelatiini11g39kcal9.7g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g7.5g26kcal0.2g0.2g2.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g7.5g19kcal0.4g0.2g1.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g408kcal27.8g3.6g31.2g0g
Valittu annoskoko47g204kcal13.9g1.8g15.6g0g
Annoskoko puolitettuna24g102kcal7g0.9g7.8g0g
Arvot/100g100g431kcal29.4g3.8g33g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678