Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi8.8g63kcal0.1g0.1g7g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g18g102kcal3.8g1.7g8.9g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g449kcal10.2g26.4g33.8g3.6g
Valittu annoskoko47g225kcal5.1g13.2g16.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna24g112kcal2.6g6.6g8.5g0.9g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.9g35.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606