Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g9g0.5kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.4g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Siirappi 0.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.5g17kcal1.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g70kcal4.4g5.4g3g0.8g
Valittu annoskoko47g35kcal2.2g2.7g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g18kcal1.1g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g74kcal4.6g5.7g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727