Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta23g82kcal3g16g0.5g0.8g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g242kcal8.2g34g7.6g2g
Valittu annoskoko47g121kcal4.1g17g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna24g61kcal2.1g8.5g1.9g0.5g
Arvot/100g100g256kcal8.7g35.9g8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334