Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g2.1g7kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g11g12kcal2.6g0g0.2g0g
Punajuuri 4.1g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Parsakaali brokkoli 4.6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Katkarapu 5.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka3.7g13kcal0.3g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g86kcal8.6g7.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko47g43kcal4.3g3.7g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal2.2g1.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g91kcal9.1g7.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790