Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)6.2g27kcal1.3g0.2g2.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 19g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g2.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g5g14kcal1.4g0g0.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 10g13kcal0.3g0.3g1.2g0g
Tonnikala öljyssä 2.3g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g156kcal8.4g9g9.2g0.4g
Valittu annoskoko47g78kcal4.2g4.5g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g39kcal2.1g2.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g165kcal8.9g9.5g9.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625