Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g31kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6g8.3kcal0.8g0g0.6g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 2.7g15kcal0g0g1.6g0g
Kaurajuoma, GoGreen27g11kcal0.3g1.6g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g147kcal4g20.2g5.2g1g
Valittu annoskoko47g74kcal2g10.1g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g37kcal1g5.1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g156kcal4.2g21.4g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526