Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)16g6.6kcal0.3g1.3g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.1g10kcal0.8g0g0.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 9g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)9g15kcal2.3g0.1g0.6g0g
Herkkusieni säilyke 5.9g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g98kcal8.6g8.6g3g0.4g
Valittu annoskoko47g49kcal4.3g4.3g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g25kcal2.2g2.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g104kcal9.1g9.1g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90647