Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)23g7.5kcal0.8g1.1g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g211kcal4.4g35.4g5.4g1g
Valittu annoskoko47g106kcal2.2g17.7g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g53kcal1.1g8.9g1.4g0.3g
Arvot/100g100g224kcal4.7g37.5g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172