Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 20g7.5kcal0.2g1.5g0g0.3g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g7.8g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g37kcal1g3.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko47g18kcal0.5g1.8g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal0.3g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g39kcal1.1g3.8g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153