Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)7.8g6.3kcal1.5g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g15g24kcal0.2g1.8g0g0.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.4g1kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g89kcal5.2g3.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko47g45kcal2.6g1.9g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g22kcal1.3g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g94kcal5.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455