Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Banaani, kuorittu 13g11kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g299kcal4.6g30.6g17.2g1.6g
Valittu annoskoko47g149kcal2.3g15.3g8.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g75kcal1.2g7.7g4.3g0.4g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.3g18.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700