Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.7g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kirjolohifilee 9g15kcal1.5g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 1.8g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g60kcal4.6g3g3.2g0g
Valittu annoskoko48g30kcal2.3g1.5g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal1.2g0.8g0.8g0g
Arvot/100g100g64kcal4.8g3.2g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890