Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g4g6kcal0.2g1.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g1.3g3.2kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 26g60kcal5g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g178kcal12.4g4.8g12.4g0.4g
Valittu annoskoko48g89kcal6.2g2.4g6.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g44kcal3.1g1.2g3.1g0.1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745