Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Broilerisuikale, keskiarvo 9g11kcal2g0g0.4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%5.9g7.6kcal0.2g0.1g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.5g14kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g118kcal8g1.4g8.8g1.2g
Valittu annoskoko47g59kcal4g0.7g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g30kcal2g0.4g2.2g0.3g
Arvot/100g100g125kcal8.4g1.5g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937