Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus15g11kcal2.4g0g0g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.9g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 1.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g39kcal5.6g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko48g19kcal2.8g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g10kcal1.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g41kcal5.9g1.3g0.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612