Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 3.8g14kcal0.8g0g1.2g0g
Pekoni, Euroshopper2.3g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g216kcal13.6g0.6g17.8g0.2g
Valittu annoskoko48g108kcal6.8g0.3g8.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g54kcal3.4g0.2g4.5g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.6g18.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809