Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g6.2g4.7kcal0.3g0.8g0g0g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g16g52kcal2.5g9.7g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g176kcal11.4g21.8g4.4g2.2g
Valittu annoskoko47g88kcal5.7g10.9g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g44kcal2.9g5.5g1.1g0.6g
Arvot/100g100g186kcal12g23g4.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369716