Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g23g42kcal5.5g1g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g9g3.3kcal0g0.3g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g117kcal11g5g4.8g0.4g
Valittu annoskoko47g58kcal5.5g2.5g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g29kcal2.8g1.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g123kcal11.6g5.3g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700