Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Hasselpähkinä 2.4g16kcal0.3g0.1g1.5g0.4g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.9g6kcal1g0.5g0g0.3g
Punainen linssi risenta 500g=6dl2.6g7.9kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g13g20kcal0.2g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g109kcal4.6g5.4g7.4g2.2g
Valittu annoskoko48g55kcal2.3g2.7g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g27kcal1.2g1.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g115kcal4.8g5.7g7.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994