Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.8kcal0.8g0.3g0g0.4g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 27g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g26kcal1.8g1.6g1g1g
Valittu annoskoko48g13kcal0.9g0.8g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g7kcal0.5g0.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.7g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266