Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lanttu 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g2.1g6.7kcal1g0.6g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.2g5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g49kcal3g5.8g1g1.4g
Valittu annoskoko47g24kcal1.5g2.9g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g12kcal0.8g1.5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g52kcal3.2g6.1g1.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304