Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa14g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2.9g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g79kcal6.8g3.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko48g39kcal3.4g1.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal1.7g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal7.2g3.4g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138482