Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali22g4.6kcal0.3g0.7g0g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 1.3g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 5.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g75kcal4.2g6g3.4g1.6g
Valittu annoskoko48g38kcal2.1g3g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g19kcal1.1g1.5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g79kcal4.4g6.3g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704