Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Pellavansiemenöljy11g101kcal0g0g11.2g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g5.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Viinietikka 25g5.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g321kcal0g0.2g34.6g0g
Valittu annoskoko47g161kcal0g0.1g17.3g0g
Annoskoko puolitettuna24g80kcal0g0.1g8.7g0g
Arvot/100g100g339kcal0g0.2g36.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233