Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g25g29kcal5.5g0g0.6g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%13g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g7.5g8.2kcal0.2g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g122kcal11.8g3g6.8g0g
Valittu annoskoko48g61kcal5.9g1.5g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna24g31kcal3g0.8g1.7g0g
Arvot/100g100g128kcal12.4g3.2g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393