Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g26g101kcal1.6g8g7g3.5g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g2.6g10kcal0g2.2g0.1g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.9g2kcal0g0.5g0g0g
Mustikka metsä- 9g4.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g243kcal3.2g24.6g14.4g7.6g
Valittu annoskoko48g122kcal1.6g12.3g7.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna24g61kcal0.8g6.2g3.6g1.9g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448